Welkom
Login / Aanmelden

Fabrizio - De Kork

Laden...

Bedankt! Deel het met je vrienden!

URL

Je vind deze video niet leuk. Bedankt voor je feedback!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Toegevoegd by Admin in Fabrizio
6,123 Bekeken

Beschrijving

Fabrizio: Maak kans op een geheel verzorgd optreden bij jou thuis!

Wat moet je doen?
Fabrizio heeft net een nieuwe single uitgebracht: "De Körk". Omdat ze nu (naast zijn Vespa) ook zijn camera hebben gejat, vraagt hij jou om al je creativiteit bij elkaar te rapen en een grappige clip te maken van "De Körk".

Dat hoeven niet alleen bewegende beelden te zijn, je mag er ook een foto-clip van maken, stop-motion lego animaties, wat je maar wil. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het uit de hand gelopen feest Project X. Als je clip klaar is, zet je hem op Youtube en stuurt een email met de link van jouw inzending en je naam, woonplaats en telefoonnummer naar: [email protected].

Let op: Vermeld wel in de titel en in het begin van de clip: Fabrizio – De Körk. Daarnaast mag je natuurlijk ook je eigen info erbij zetten.

Winnaar:
Op 11 november wordt de winnaar bekend gemaakt op tv, radio en internet, en de winnende clip wordt dan hier op de site geplaatst.Naast de eeuwige roem die je dan zult genieten als videoregisseur, WIN JE EEN OPTREDEN VAN FABRIZIO BIJ JOU THUIS!Dus wacht niet, haal die videocamera (of smartphone) uit de kast, want de wedstrijd is vanaf nu geopend!

Plaats reactie

RSS